Vendégkönyv

„Cinkotán Mohayné Katanics Mária tanítványa, mi több - szerénytelenség nélkül - asszisztense voltam: több versenyt nyertünk, nyertem így. Akkor várta első gyermekét, Tamást, majd átment a Szilágyiba, ahova egy-két alkalommal bevitt vezényelni is. Később orvos lettem, de a zene szeretete örökké megmaradt. Nem véletlen, hogy szinte A magyar kultúra napján költözött az angyalok közé... ”
/Dr. Zámbó Erzsébet/
„Megrendülve olvastam Mária néni eltávozásáról. Én annak idején a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolába jártam, és szerencsésnek mondhatom magam, hogy ő volt az énektanárunk és kórusvezetőnk. Különleges ember volt, aki mindenkiből kihozta a muzikalitást és remek humorérzéke is páratlan volt a tanárok között. Hálával gondolok rá, amíg élek.”
/Csörgő Gergely/
„Mária néni nemcsak egy fantasztikus zenetanár volt, hanem egy kivételesen tehetséges muzsikus-karmester is. Aki tőle tanulhatott, illetve a kórusában énekelhetett, az egy életre szóló muzikalitást tanulhatott tőle. Én a mai napig a Mária nénitől tanult zeneiségből élek, és próbálom továbbadni tanításom és vezénylésem során.”
/Kovács Panni/

Kérjük, amennyiben Ön is elmondaná véleményét, megosztaná velünk emlékeit Mohayné Katanics Máriáról és a Szilágyi Erzsébet Női Karról, töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy véleményét és nevét a honlapon megjelenítsük.